SiCtech y Darwin, seleccionades pel programa europeu de creixement empresarial SCALE UP

30/07/2020

Les dues startups, instal·lades en el Parc Científic de la Universitat de València, són empreses de base tecnològica impulsades per personal docent investigador de la institució acadèmica

 

Smart Induction Converter Technologies (SiCtech) i Darwin Bioprospecting Excellence han sigut seleccionades per a participar en la 3a edició del programa europeu de creixement empresarial SCALE UP desenvolupat en la Comunitat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del CEEI València.

Les dues empreses, dedicades a la fabricació i comercialització de convertidors avançats de potència (SiCtech) i la bioprospecció (Darwin), es beneficiaran de les sessions de consultoria estratègica de més de 50 hores que ofereix aquest programa. L'objectiu de SCALE UP és dissenyar i focalitzar l'estratègia de creixement de les empreses, enfortint les seues capacitats de gestió empresarial i millorant les seues habilitats directives.

_ML05022_web

Cristina Villanova i Kristie Tanner, la directora científica i la responsable de Projectes I+D+i de Darwin Bioprospecting Excellence. Font: FPCUV

Per a Smart Induction Converter Technologies, "aquest programa ens ajudarà a professionalitzar la gestió, el finançament i la internacionalització de l'empresa", subratlla Enrique Dede, un dels socis fundadors i destacat investigador i docent en el camp de l'Electrònica de Potència i Industrial. "Els impulsors de SiCtech som tècnics amb dilatada experiència, però requerim de coneixements empresarials en temes financers i d'inversió, sobretot en el propòsit de fer créixer a l'empresa. També ens agradaria que els tutors assignats ens orientaren en la nostra estratègia d'internacionalització, perquè el 100% de la nostra oferta es dirigeix a mercats internacionals tecnològicament avançats, com són Alemanya, Anglaterra, la Xina i l'Índia", explica Dede.

Per part seua, la biotecnològica Darwin Biosprospecting Excellence aspira a definir la seua estratègia comercial. "Som una empresa que des que ens constituïm en 2017 hem crescut bastant. De fet, ara el que necessitem és establir prioritats en la diversitat de línies de creixement i d'I+D que podrçiem portar avant. Ens agradaria que els professionals que tutoritzen SCALE UP ens ajudaren a tindre clar el camí a seguir", indica Kristie Tanner, responsable de Projectes d'I+D de la biotecnològica.