Drawfolio organitza una exposición virtual d'artistes gràfics allotjats en la seua plataforma de porfolis

29/04/2020

A causa de la cancel·lació massiva d'esdeveniments culturals provocada per la pandèmia, la tecnològica Drawfolio ha organitzat una exposició virtual composta per obres de 36 artistes gràfics d'Espanya i Llatinoamèrica, els porfolis dels quals s'allotgen en la plataforma digital d'aquesta empresa valenciana.

 

"El nostre propòsit és que no deixem de conéixer l'obra d'il·lustradors i il·lustradores a través de l'experiència suggeridora d'una exposició; això és, caminar per una sala, recorrent el diàleg que es genera entre les peces", sosté Luis Roig, fundador de Drawfolio. "Podriems haver difós els seus treballs simplement en una web, a manera de pàgina correguda, però d'aquesta manera ens hem demostrat a nosaltres mateixos que és possible continuar divulgant la cultura de manera creativa i atractiva per a l'espectador".

ExpoVirtualDrawfolio5La mostra virtual exhibeix 36 obres d'artistes d'Espanya, l'Argentina i Costa Rica. Font: Drawfolio

La mostra realitza un recorregut virtual per les obres de Carmen Tamarit, Dulce Adell, Pedro Riquelme, Marta Elza, Jordi Beltran Vidal, Pere Devesa , Anabell segura lanz, Rocío Padilla , Susana Rodríguez Utrilla, Claudia Leal, Mariela Solari, Vicky Ramos, Ulises, Enrique Molina Puyo, Carmen García Gordillo, Miss Peach, Sara Sánchez Alonso, Aurora Hermoso , Viktoria Schmidt, Diego Lizán, Nuria Tomas Mayolas, Anna Font García, Arancha Perpiñán, Virginia Pineda Ogalla, Yos Montoya, Mai Egurza, Cristina Gabino, Araceli Moya, Magda Mandje, Lara Pérez Dueñas, Marta Kayser, Cielo Entrena Fernández, Paula Edith, Juan Vallecillos, Patricia Alonso Gutiérrez i María Lebrón Domínguez.

ExpoVirtualDrawfolio7-1

ExpoVirtualDrawfolio8-1

En acostar-se a cadascuna de les il·lustracions, el sistema informa del nom de l'o de l'artista i de l'obra presentada, així com de l'adreça de correu electrònic de l'autor. A més, si genera major interés, és possible consultar el *porfolio complet dels artistes en la web de Drawfolio.

ExpoVirtualDrawfolio4

'Monkeys', de la il·lustradora basca Mai Egurza. Font: Drawfolio

Porfolis digitals

Drawfolio se situa en el Planter d'Empreses del Parc Científic de la Universitat de València al campus dels Tarongers. El seu model de negoci està dirigit a artistes gràfics, als quals facilita la creació d'un web de porfoli professional en pocs minuts així com el seu desenvolupament. De manera senzilla i intuïtiva, els usuaris trien i personalitzen diversos dissenys on els seus treballs són el focus principal. A més, s'adapten a tota mena de dispositius (ordinadors d'escriptori, tauletes o mòbils).

Actualment té més de 8500 usuaris registrats. Els seus clients es localitzen a Espanya, l'Argentina, Xile, Colòmbia, el Perú, Costa Rica, USA, França, UK, Alemanya, Rússia i Emirats Àrabs, entre altres països.

  • Accés a l'exposició virtual de Drawfolio:

http://blog.drawfolio.com/eventos/2020/04/15/inauguramos-nuestra-primera-expo-virtual.html