Les empreses del Parc Científic, en el TALENT-FEST de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

10/05/2019

Prop de 40 empreses han assistit hui al TALENT-FEST 19 que organitza anualment l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) i el servei UVOcupació de la Universitat de València. Entre elles, Analog Devices i Würth Elektronik, companyies electròniques internacionals instal·lades en el Parc Científic i formades per professionals egressats en aquesta escola.

Durant les tres hores que dura aquest esdeveniment, equips de totes dues empreses han explicat a l'estudiantat quins són els desenvolupaments innovadors que estan duent a terme. Mentre que Analog Devices és especialista en el disseny i fabricació de circuits microelectrònics integrats, Würth Elektronik és desenvolupadora de productes de compatibilitat electromagnètica.

ETSE_Analog Devices PCUV 1Javier Calpe, responsable d'Analog Devices Spain, explica com funcionen els rellotges intel·ligents

A més d'aquestes companyies, el Parc Científic Universitat de València ha estat present per a mostrar als i les alumnes les àrees de treball del conjunt de 90 empreses instal·lades en aquest ecosistema d'innovació. En concret, les emmarcades en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació suposen un 20% de les empreses allotjades. Així mateix, s'ha explicat la transferència de coneixement que pot dur-se a terme amb els set instituts d'investigació i dos centres singulars que també treballen en el PCUV.

ETSE_alumnos PCUV_web-1Vicent Clemente, responsable d'Operacions de la *FPCUV, ha convidat als estudiants a visitar les instal·lacions del PCUV

Aquest esdeveniment, que té com a objectiu fomentar l'eixida laboral de l'alumnat de l'ETSE, va ser inaugurat per la rectora de la Universitat de València. Mavi Mestre va voler conéixer de prop les ofertes d'ús de les empreses assistents, entre les quals es trobaven també S2 Grupo, Apunt Media TV, Arca Telecom, Autis Ingenieros, Capgemini, Cecotec, Celestica, Civired, Dacsa, Dam i Power Electronics.

ETSE_rectora en PCUV_webLa rectora en l'expositor del Parc Científic de la Universitat de València