La Universitat convoca la VI edició del concurs ‘5U CV STARTUP’ per a emprenedors universitaris amb fins 18.750€ en premis

30/05/2019

La Universitat seleccionarà 6 candidatures, tres per modalitat, que competiran amb les presentades per la resta d'universitats públiques valencianes. El termini de presentació de propostes finalitzarà el proper 13 de setembre.

La Universitat de València convoca a la seua comunitat educativa a participar en una nova edició del concurs 5U CV STARTUP, una iniciativa dirigida a emprenedors i emprenedores de les cinc universitats públiques valencianes. L'objectiu dels premis és reconèixer les millors iniciatives i trajectòries empresarials dins l’àmbit universitari de la Comunitat Valenciana, atenent al seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l'entorn.

El concurs ‘5U CV STARTUP’ s’emmarca dins el Programa «Campus de l'Emprenedor Innovador», desenvolupat de manera conjunta per les cinc universitats públiques valencianes, sota la coordinació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. La Universitat de València organitza aquesta sisena convocatòria des del seu programa UVemprén del Vicerectorat d´Ocupaciò i Programes Formatius  i el Parc Científic de la institució acadèmica.

El termini per poder participar en el concurs finalitza el proper 13 de setembre de 2019. D'entre tots els participants dels seus campus, la Universitat seleccionarà sis candidatures als premis ateses les idees més innovadores i viables comercialment; d'aquestes, tres competiran en la categoria STARTUP i tres en la STARTUP JÚNIOR. Finalment, els 5U CV STARTUP seran atorgats per Conselleria de les propostes de les cinc institucions acadèmiques.

Modalitats

El concurs inclou dues modalitats. D’una banda, la Categoria STARTUP, dotada amb 16.500 euros repartits en tres premis. Hi podrà presentar-se qualsevol microempresa i/o pime que complisca quatre requisits: la seu social ha de situar-se a la Comunitat Valenciana; ha de tenir activitat comercial; ha de sumar una antiguitat mínima d'1 any i màxima de 4 anys respecte a la data límit de presentació de la documentació al concurs; i almenys un dels socis fundadors ha de ser estudiant, egressat o titulat de la Universitat de València.

Paral·lelament, a la categoria STARTUP JUNIOR, dotada amb 3.750 euros repartits en cinc premis, podran participar projectes emergents no constituïts encara com a empresa o amb sols 1 any d’antiguitat, on almenys un dels integrants de l'equip siga estudiant, egressat o titulat de la Universitat de València.