L'IVACE recolzarà amb 250.000€ als emprenedors dels cinc parcs científics valencians

11/09/2018

El conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, ha anunciat aquest dilluns, 10 de setembre, que l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) té previst llançar en 2019 una línia d'ajudes de 250.000 euros per als cinc parcs científics de la Comunitat Valenciana impulsen l'empreniment tecnològic i innovador.

El conseller va avançar la nova mesura per a la Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV) durant durant la seua visita al de la Universitat Miguel Hernández (Alacant). Així mateix, va recordar que l'Ivace té signat un conveni de col·laboració amb els cinc parcs per a la pre-avaluació de sol·licituds presentades al programa CREATEC (Creació d'empreses de Base tecnològica); ajudes que en 2017 van ser sol·licitades per una trentena de signatures.

Durant la seua visita, el conseller va conèixer de primera mà l'ecosistema del parc, així com algunes de les companyies que estan innovant i impulsant el teixit empresarial de la zona. Concretament, el conseller va visitar Holoe Systems, Emxys, Voxelcare, Gram Positiu, Bioarray, Anfechem i Simplicity Works.

El responsable autonòmic es va interessar pels desenvolupaments d'aquestes empreses, les quals li van traslladar els diferents tipus de necessitats que troben a l'hora de portar al mercat els seus productes innovadors i internacionalitzar els seus serveis.