IMSdrones col·labora en un projecte per al disseny i desenvolupament de drons en les instal·lacions de l'Aeroport de Castelló

03/07/2023

L'empresa TIC instal·lada en el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) espera que les noves instal·lacions, en les quals col·labora juntament amb la signatura Comet Enginyeria, contribuïsquen a la producció d'aeronaus concordes amb el sistema de certificació aeronàutica per a buscar noves solucions per al sector

IMSdrones, amb seu en el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV), va presentar durant la visita del President de la Generalitat Valenciana en funcions, Ximo Puig, les futures instal·lacions en l'Aeroport de Castelló, les quals compartirà amb l'empresa Comet Enginyeria, i en la qual desenvoluparan de manera conjunta el disseny i la construcció de drons d'última generació.

L'obertura d'aquestes noves instal·lacions, segons explica Luis Galindo, CEO d'IMSdrones, sorgeix "de les necessitats sobre la possibilitat de tindre unes instal·lacions on es puguen produir aeronaus concordes amb el sistema de certificació aeronàutica". "Igualment treballar més prop de l'enginyeria ens permet explorar el coneixement conjunt a la recerca de noves solucions", afig.

"Eixa aliança/col·laboració arriba de la manera més natural. Quan treballes amb confiança i plena col·laboració per totes dues parts la resta és senzilla", reconeix el CEO d'IMSdrones sobre l'acord de col·laboració aconseguit amb Comet ingenieria, que defineix com "un matrimoni ben avingut", que ve d'una extensa relació que va culminar amb l'adquisició per part de Comet d'una part de l'accionariat de la startup valenciana. 

"Eixa aliança/col·laboració arriba de la manera més natural. Quan treballes amb confiança i plena col·laboració per totes dues parts la resta és senzilla", reconeix Luis Galindo, CEO d'IMSdrones 

Respecte a les àrees de treball de cada empresa en les noves instal·lacions, Galindo destaca que "el coneixement compartit forma part d'IMSdrones", i segons explica, "l'experiència m'ha demostrat que quan se senten diferents àrees de coneixement al voltant d'un problema que afecta a tots s'aconsegueixen solucions molt imaginatives". "Després cadascun compleix la seua part, uns el desenvolupament tècnic, uns altres l'electrònic o de programari, però al cap i a la fi, crec que és una labor d'equip", postil·la.

Quant a les metes i objectius que es fixa la startup valenciana, el seu CEO adverteix que no pensen "en quotes": "No volem morir d'èxit. El projecte està per damunt, i aportar el nostre granet d'arena a la indústria és una oportunitat i un desig compartit tant per Comet com per nosaltres, i encara que som dues empreses m'agrada pensar que som un sol equip amb el mateix objectiu i total transparència", conclou.

"El projecte està per damunt, i aportar el nostre granet d'arena a la indústria és una oportunitat i un desig compartit tant per Comet com per nosaltres, i encara que som dues empreses m'agrada pensar que som un sol equip amb el mateix objectiu i total transparència"

IMSdrones

L'objectiu de l'empresa TIC valenciana és satisfer les necessitats dels diferents sectors industrials i institucionals. La companyia dissenya i desenvolupa el 100% de les plataformes, els sistemes i la fabricació de drons, a més de realitzar el manteniment i la formació que implica les seues aplicacions i el desenvolupament d'enginyeria electrònica de tecnologies avantguardistes.