'Dona i lideratge científic’, en la III Jornada de la Dona Científica de l’ICMol

05/03/2019

L’Institut de Ciència Molecular se suma, per tercer any consecutiu, a les celebracions al voltant del Dia de Dona. La Jornada, que tindrà lloc dijous dia 7 de març al Saló d’Actes de l’Edifici de Capçalera del Parc Científic sota el títol ‘Dona i lideratge científic’, comptarà amb la participació d’investigadores i representants institucionals de dins i fora de la Universitat.

La III Jornada de la Dona Científica comptarà amb quatre ponències i una taula rodona. Les ponències estaran a càrrec d’Esther Rodríguez Blanco, responsable de l'activitat d'incentivament de l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat i la Secretaria d'Estat de R+D+i; Paola Ferrario, investigadora associada en la Fundació Basca per a la Ciència, Ikerbasque; Mónica Bolufer Peruga, catedràtica d’Història Moderna de la Universitat de València, i Carmen Agustín Pavón, professora ajudant doctora del Departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física de la Universitat de València.

Hi participaran també Josefina Bueno Alonso, Directora General d'Universitat, Investigació i Ciència, de la Generalitat Valenciana; Begoña Milián Medina, vicedegana de la Facultat de Química; Lucía Echevarría, vicegerenta d’Investigació, Transferència i Innovació de la Universitat, i Amparo Mañés Barbé, directora de la Unitat d'Igualtat de la Universitat de València. La rectora María Vicenta Mestre Escrivá, la Directora General d’Universitat, Josefina Bueno, i el director de l’ICMol, Eugenio Coronado, clausuraran l’acte.

Col·laboren en la Jornada la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la GVA, i el Ministeri d’Economia i Competitivitat.

Programa III Jornada de la Mujer CientíficaCartel III Jornada de la Mujer Científica-1