El ICMol celebra online la XIII Escola Europea de Nanociència Molecular

03/06/2020

L'Institut de Ciència Molecular (ICMol) de la Universitat de València celebra del 3 al 5 de juny l’European School on Molecular Nanoscience (ESMolNa). Es tracta de la XIII edició d'aquesta trobada anual entre científics d'excel·lència i joves investigadors, que en aquesta ocasió es porta a terme de manera virtual. 

ESMolNa 2020 és un fòrum multidisciplinari que reuneix físics, químics, biòlegs i enginyers que treballen en les diferents àrees relacionades amb la nanociència molecular, des de la química supramolecular al disseny de nous materials i dispositius moleculars, d'interés en àrees com ara l'electrònica, el magnetisme, l'energia o la biotecnologia, entre altres.

Organitzada per l’ICMol i dirigida principalment a investigadors postdoctorals i estudiants de postgrau, l'Escola pretén fomentar la reunió i discussió entre científics d'excel·lència i les generacions més joves d'investigadors.

El programa, distribuït en tres sessions, 10 conferències i 23 comunicacions, s'obri amb la participació de científics de renom en aquest camp, com Nazario Martín (Universitat Complutense de Madrid), Toribio Fernández Otero (Universidad Politècnica de Cartagena) i Josep Puigmartí (ETH Zurich).

Es pot accedir al programa complet des de la web de l’ICMol.