Estudiants de secundària descobreixen la Nanociència al Parc Científic

03/04/2019

Al voltant de 60 estudiants de batxiller i ESO de Ciències han participat al Festival de Nanociència (N&N) ‘10alamenos9’, una iniciativa finançada per la FECYT i orientada a sensibilitzar i potenciar el coneixement general cap a la N&N. Es tracta de la quarta edició d'aquesta iniciativa que es du a terme en diferents ciutats d'Espanya i de la segona que organitza a València l’Institut de Ciència Molecular de la Universitat.

La jornada, que ha tingut lloc aquest dimecres 3 d’abril al Parc Científic, ha comptat amb la visita d’al voltant de 60 estudiants de batxiller i ESO de Ciències, procedents de tres centres de secundària: L’IES Almussafes, el Colegio Domus de Godella i el Colegio Sagrada Familia de Manises.

Els joves participants han pogut fer-se una idea de les implicacions i l'abast de la N&N mitjançant diferents tallers i xarrades divulgatives, orientades a establir un nanodiàleg experts-societat al voltant del que podria ser la pròxima revolució nanotecnològica.

Organitzada per l’Institut de Ciència Molecular de la Universitat de València –Unitat d’Excel·lència María de Maeztu–, l’edició valenciana del Festival ‘10alamenos9’ ha comptat amb el patrocini de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT-MINECO) i la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.