El Centre d'Idiomes ofereix avantatges per al personal de les empreses instal·lades en el PCUV i els seus familiars en primer grau

14/07/2021

La Fundació Parc Científic Universitat de València ha subscrit un conveni de col·laboració amb el Centre d'Idiomes de la mateixa institució acadèmica amb el propòsit de fomentar el plurilingüisme i la internacionalització de les empreses instal·lades en el PCUV. Per això, contempla una sèrie de condicions especials que podran gaudir el personal adscrit a les prop de 90 empreses instal·lades en el PCUV i la FPCUV, així com els seus familiars en primer grau.

Una dels avantatges d'aquest conveni suposa una bonificació del 10 % en el preu tant dels cursos generals com dels intensius i específics que ofereix el Centre d'Idiomes. A l'efecte d'aplicar aquest descompte, les persones interessades hauran d'acreditar prèviament la seva pertinença a qualsevol de les empreses que integren l'Àrea Empresarial del PCUV; i si és el cas, acreditar ser familiars en primer grau d'aquestes.

Aquest conveni, que beneficia a més de mig miler de persones, també possibilita que el personal interessat, pertanyent a la FPCUV o a qualsevol de les més de 90 empreses que integren l'àrea empresarial del Parc Científic, tinguen accés a altres serveis que s'ofereixen des del Centri d’Idiomes com són la certificació de competències lingüístiques, a través de les Proves de Certificació de Coneixements de Llengües Estrangeres (PACLE), així com la traducció i la correcció de textos per a empreses. En el cas d'aquest servei, la Fundació Parc Científic Universitat de València comptarà amb les mateixes condicions que la mateixa Universitat de València té a l'hora d'utilitzar aquesta prestació.

Els cursos oferts pel Centri d’Idiomes s'emmarquen dins de la formació bonificada impulsada per la Fundació Estatal per a la Formació en l'Ocupació (FUNDAE), és a dir, de manera mensual, els empleats i les empreses dipositen una quantitat determinada en la Seguretat Social sota el concepte de formació. La quantitat aportada pot ser recuperada i, per tant, l'empresa pot utilitzar aquests crèdits de la Seguretat Social per a millorar les competències i coneixements dels empleats, per la qual cosa cap entitat o empleat ha d'abonar una quantitat extra per a fer ús d'aquest benefici.

En aquest sentit, el Centre d’Idiomes és un centre formador que permet millorar les competències lingüístiques de l'empresariat, personal laboral i professionals que els permetin adaptar-se al nou mercat laboral que es troba en constant canvi.