Quatre empreses del Parc Científic, finalistes dels III Premis Paterna Ciutat d'Empreses

14/11/2018

Les guanyadores es coneixeran aquesta vesprada en una gala en el Gran Teatre Antonio Ferrandis

ValGenetics, Imegen, Intenanomat i Darwin Bioprospecting Excellence, instal·lades en el Parc Científic de la Universitat de València, concorren com a finalistes als III Premis Paterna Ciutat d'Empreses, reconeixements que concedeix l'ajuntament de la localitat i que pretenen promoure el reconeixement social de la figura de l'empresari/ia local i divulgar l'acompliment de la seua labor al servei de la societat.

En la categoria Dona Empresària concorren dues tecnòlogues del Parc Científic, María Albiach Martí, CEO de Valgenetics, empresa especialitzada en solucions biotecnològiques per al sector agrari; i Ángela Pérez, CEO d'Imegen, companyia referent en genètica i genòmica. La tercera finalista és Juani Serrano Morenilla, CEO de Géser Electric, firma d'instal·lacions elèctriques.

Per la seua banda, Darwin Bioprospecting Excellence, fundada per un equip de científics amb més de 25 anys d'experiència en microbiologia i ecologia microbiana per a oferir solucions microbianes a la carta, competirà en la categoria de Recerca i Innovació Empresarial. Ho farà amb Laiex, dedicada a la fabricació de matèries primeres de làtex, polímers acrílics i vinílics; el Grup Vento, especialitzat en el disseny i fabricació de maquinària industrial; i Surgival, que s'encarrega del desenvolupament i fabricació d'implants i instrumentals quirúrgics per a Cirurgia Ortopédica i Traumatologia.

En la categoria de micropime local concorren Intenanomat, especialitzada en la síntesi de diferents tipus de nanopartícules; Panell Assistència, que ofereix serveis d'obra de paleta, electricitat, lampisteria i serralleria; i Concha Pinazo Immobiliària.

Els guardons es lliuraran aquesta vesprada, a les 19:00 hores, en el Gran Teatre Antonio Ferrandis. Finalitzat l'esdeveniment, tindrà lloc un vi d'honor per a totes i tots els assistents.