Ángela Pérez, CEO d'Imegen, rep el premi a la Dona Empresària que concedeix l'Ajuntament de Paterna

15/11/2018

La fundadora i CEO de l'Institut de Medicina Genòmica (Imegen) va rebre anit un dels guardons que lliura anualment l'ajuntament de Paterna entre l'empresariat assentat en la localitat. Altres tres empreses instal·lades en el Parc Científic han quedat finalistes en les seues categories.

La impulsora d'un dels laboratoris líders en genètica i genòmica, Ángela Pérez, es va alçar anit amb un dels quatre premis de 'Paterna, Ciutat d'empreses' als quals concorrien empreses instal·lades en el Parc Científic de la Universitat de València. Ho va fer en la categoria de Dona Empresària, en la qual competia amb una altra tecnòloga del PCUV, Maria R. Albiach, fundadora i CEO de ValGenetics. Finalment va ser ella la que va arreplegar el premi de mans del President de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro.

Ángela Pérez ha subratllat que "estic encantada de la categoria que hui he representat en els premis. Comprenc que hi haja persones que no compartisquen l'estratègia de quotes i altres mesures del feminisme, però sóc dels qui opinen que alguna cosa haurem de fer mentre seguim tenint, per exemple, una bretxa salarial". En aquest sentit, s'ha mostrat "absolutament orgullosa de representar a les dones, a les dones empresàries i a les dones empresàries de Paterna".

Així mateix, la CEO d'Imegen, empresa que va fundar en 2009 en el Parc Científic de la Universitat de València, ha volgut destacar el valor de treballar en aquest ecosistema d'innovació, "la meua seu des de fa ja quasi 10 anys".

Dr_K-umWsAEAg6q.jpg largeEmpreses premiades i finalistes en els III Premis 'Paterna. Ciutat d'empreses'

A la gala també van assistir Rafael Abargues i Pedro Rodríguez, impulsors de Intenanomat, empresa de nanomaterials finalista en la categoria de Micropime Local. Així mateix, van acudir Cristina Vilanova i Kristie Tanner, directora científica i responsable de projectes de R+D de Darwin Bioprospecting Excellence, respectivament. La signatura biotecnològica era una de les candidates al Premi Recerca i Innovació Empresarial.