Els parcs científics valoraran l'impacte de les empreses innovadores en el desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana

17/06/2021

3.500 empreses basades en la innovació i en el coneixement, assentades per tot el territori de la Comunitat, són l'objectiu de l'enquesta de l'III Programa de Caracterització d'Empreses Innovadores per a impulsar la seua projecció (PICEI). És l'estudi que estan duent a terme els cinc parcs científics de la Comunitat Valenciana, coordinats per la Fundació Parc *Científic Universitat de València. Per a això, compten amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i la informació recopilada -agregada, distribuïda en un atractiu quadre de comandament i referida a l'exercici 2020- permetrà dimensionar la innovació empresarial d'aquesta regió.

En l'enquesta, els i les directives aportaran, entre altres, dades sobre la mena d'innovació que desenvolupen, les tecnologies que utilitzen, el perfil tècnic de les seues plantilles, la seua inversió en I+D+i, percentatges de vendes internacionals i si compten amb propietat intel·lectual i/o industrial protegida.

Entre totes les empreses que participen en el Programa, se sortejarà la realització i producció de cinc vídeos corporatius. A més, tindran la possibilitat de concórrer en els III Premis de la Xarxa de Parcs Científics de la Comunitat Valenciana (rePCV), els quals reconeixeran a la millor start-up, a la millor spin-off i a l'empresa més significativa per la seua col·laboració amb universitats.