La FPCUV i el Banc Santander convoquen els Premis 'X Aniversari' per a reconèixer la trajectòria de les empreses que han desenvolupat la seua activitat en el PCUV

09/01/2020

Aquests guardons, dotats amb 3.000 euros cadascun, reconeixeran la trajectòria, la intensitat de la col·laboració amb la Universitat de València i el potencial de les empreses que s'han instal·lat en el Parc Científic en l'última dècada

Amb la finalitat de donar visibilitat a les comeses de la Fundació Parc Científic Universitat de València, a través de les companyies que han format part de l'Àrea Empresarial del Parc Científic en els últims 10 anys, la FPCUV convoca els premis ‘X Aniversari’, amb el patrocini del Banc Santander, un dels seus patrons fundadors.

La convocatòria d'aquests guardons, als quals podran concórrer les 201 empreses que han desenvolupat la seua activitat en el Parc Científic en aquesta dècada, té dos objectius. D'una banda, reconéixer la trajectòria i la intensitat de la col·laboració d'aquestes companyies innovadores amb la Universitat de València; i, d'altra banda, valorar el potencial d'empreses emergents, startups i spin-offs.

Sobre la base dels dos objectius assenyalats, s'han configurat dues categories, amb cinc premis cadascuna. Les persones físiques i/o jurídiques que resulten guanyadores rebran el guardó ‘X Aniversari’, una figura en acer commemorativa d'aquesta efemèride, i una dotació econòmica de 3.000 euros per premi.

Cuadro Premios_recortado_valencia

Llistat dels 10 premis 'X Aniversari' que convoca la FPCUV amb el patrocini del Banc Santander. Font: FPCUV

 

Termini de sol·licituds

El període de presentació de sol·licituds a aquests premis comença el dijous 9 de gener i finalitzarà el divendres 24 de gener de 2020 a les 12:00 hores. Tota la documentació requerida per a cada candidatura, especificada en l'annex II de les bases, ha de ser remesa a través de la plataforma X del Banc Santander. Una mateixa persona física i/o jurídica pot concórrer a diversos premis.

El comité avaluador de les candidatures estarà constituït per tres persones, representants respectivament del patronat de la Fundació Parc Científic Universitat de València, de la Universitat de València i de Banc Santander. El lliurament dels premis ‘X Aniversari’ tindrà lloc en un acte públic en l'Auditorium Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València, la data del qual es comunicarà oportunament.