Way2Ecommerce ofereix la creació i l'allotjament d'un portal de comerç electrònic totalment gratuït per a pimes afectades per la pandèmia COVID-19

02/04/2020

L'empresa donarà prioritat a les pimes que s'hagen vist obligades a tancar i realitzar un ERTO, "tenint tant el producte com la capacitat logística de la seua distribució". Aquesta iniciativa solidària compta amb la col·laboració de les empreses Miss Conversion, que realitzarà els ajustos de SEO i SEM, i de Telcia, que ofereix l'allotjament.

#saldremosmasfuertes és el projecte sense ànim de lucre que han posat en marxa l'equip de Way2Ecommerce, juntament amb els de les empreses Miss Conversion i Telcia, per a ajudar a una ràpida digitalització de petites i mitjanes empreses obligades al seu tancament per la pandèmia COVID19. En concret, la iniciativa engloba el desenvolupament gratuït de tres serveis: el desenvolupament d'una botiga online activa durant un any, que dissenyarà Way2 Ecommerce; ajustos del contingut per a SEO i SEM en el llançament del portal per part de Miss Conversion; i l'allotjament per a la botiga online durant l'any que estarà activa per part de Telcia.

El projecte està dirigit a pimes que hagen realitzat un ERTO i que compten amb estoc al qual donar eixida. "D'entre totes les sol·licituds rebudes, donarem prioritat a aquelles empreses que han vist notablement minvada la seua facturació i darrere de les quals hi haja 20 o 30 famílies afectades", explica José Vicente Ribera, CEO en Way2Ecommerce, empresa instal·lada en el Parc Científic de la Universitat de València. "Precisament per a poder seleccionar-les, els sol·licitem tant el nombre d'empleats com el model 390", afegeix Ribera.

Segons el CEO de Way2Ecommerce, "acceptarem inicialment entre un o dos projectes mensuals, per a poder dedicar-li l'atenció mínima necessària. Es tracta d'una solució bàsica que podem assumir en costos i temps i que per a aquestes empreses suposarà una bombona d'oxigen important". El portal de comerç electrònic que ofereixen estarà desenvolupat en Magento 2, plataforma de lliure accés líder del mercat que compta amb una sèrie de funcionalitats predefinides.

"Regalem també l’allotjament i el domini durant un any, que és el temps que mantindrem actiu el projecte. En cas que ja compten amb un domini, el dissenyarem amb el de l'empresa. I una vegada passat l'any, entregarem a les empreses el codi font per si els interessa mantindré la botiga online", apunta José Vicente Ribera.

 Especialistes en portals de comerç electrònic

Way2Ecommerce és una empresa especialitzada en la creació de portals ecommerce d'alt rendiment. Ofereix coneixements, consultoria, experiència i solucions perquè el seu portal de vendes online triomfe en internet. La seua especialització resideix en el desenvolupament i programació de solucions per a la plataforma de comerç electrònic Magento i compten amb certificacions oficials Magento que els acrediten com a soci de referència en el sector, capaç de poder dur a terme projectes complexos i ambiciosos.