El PCUV acull aquest dijous el V Congrés Lean València

04/05/2023

El pròxim 4 de Maig, a les 9.00 hores, Progressa Lean celebra el seu V Congrés LEAN, que reunirà a l'auditori Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València a centenars de professionals per a conéixer els testimoniatges i experiències d'empreses líders de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia

El V Congrés LEAN 2023, que se celebra en el Parc Científic de la Universitat de València sota el lema LEAN? APLICACIONS PRÀCTIQUES DE LA MILLORA CONTÍNUA, arrancarà a les 9.00 i s'allargarà fins a les 13.00 hores. Es tracta d'una trobada on els ponents transmetran a través de la seua experiència, com la Millora Contínua, ha sigut essencial per a aconseguir èxits a diferents nivells dins de les seues empreses, que van des del sector Manufacturer fins als serveis, l'alimentació i la logística.

Després de quatre edicions, se celebra un dels esdeveniments de referència per al teixit empresarial valencià que reuneix companyies sense distinció de grandària o sector. En aquesta ocasió, el congrés comptarà amb la presència de directius, responsables de les àrees de direcció, operacions, millora contínua, supply chain, qualitat, finances, office, compres, magatzems, transport i distribució.

Els ponents transmetran a través de la seua experiència, com la Millora Contínua, ha sigut essencial per a aconseguir èxits a diferents nivells dins de les seues empreses, que van des del sector Manufacturer fins als serveis, l'alimentació i la logística

L'agenda del V CONGRÉS LEAN 2023 està composta per diferents ponències i una taula redona, i comptarà amb la participació de Walki Plasbel, Sonepar Iberica i Grup ASV, que obriran la jornada exposant els seus propis casos d'implantació, fent evident que el Lean és aplicable a qualsevol sector.

image005

Ponents que participaran en el V Congrés Lean València. Foto: PROGRESSA LEAN

Posteriorment, Flor de Mayo, Font Salem i Saxun, compartiran taula redona per a tractar temes com la Indústria 4.0, la Cultura Lean i el seu vincle amb la sostenibilitat, comptant amb la intervenció de la Intel·ligència Artificial que ens donarà una visió “diferent” de cadascun dels aspectes. 

A continuació, el congrés es dirigirà cap a la Millora Contínua 4.0 amb el Grup Dacsa i The Natural Fruit Company, organitzacions del sector de l'alimentació, que ens mostraran com han fet el pas a la digitalització i estan a l'avantguarda quant a connectivitat i Indústria 4.0. Per a finalitzar, el president de l'associació iAForHuman i Director Global en iLean Industrial System, parlarà de les claus de la convivència entre la Intel·ligència Artificial, el Lligen i les persones.   

Victor Sales i Fernando Montalvá, socis directors de Progressa Lean, dirigiran aquesta jornada i aportaran les seues experiències i opinions al llarg del transcurs de l'esdeveniment. El V Congrés Lligen compta amb un aforament limitat, pel que és necessari reserva plaça.