L'empresa tecnològica Deimos Space recorre les instal·lacions del Parc Científic en la seua visita a València

20/02/2023

La divisió tecnològica del grup Elecnor, una de les principals corporacions globals en enginyeria, desenvolupament i construcció de projectes d'infraestructures i un promotor i inversor destacat en els camps de les energies renovables, les infraestructures d'energia i medi ambient i l'espai, visita el Parc Científic de la Universitat de València de la mà de Invest in València

En el seu recorregut per València, l'empresa tecnològica Deimos Space ha visitat aquest dimecres les instal·lacions del Parc Científic de la Universitat de València. De la mà de Invest in València, iniciativa de l'Ajuntament de València i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València, la visita s'ha realitzat en el marc de la cerca de contactes amb l'entorn universitari per a captar talent dins dels perfils tecnològics relacionats amb el software.

A la trobada en el Parc Científic,  ha assistit en representació de l'empresa Carlos Lluch, director Segments Terrenys, acompanyat per Virginia García Romero, project manager de Invest in València. Tots dos van ser rebuts per Vicent Clemente, responsable de l'àrea d'Operacions de la Fundació Parc Científic de la Universitat de València (FPCUV), per l'empresa del PCUV, ALBAVALOR, representada pel seu CEO, Ernesto López-Baeza, per l'investigador de l'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (IRTIC), Antonio García Celda, i pel tècnic del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València, Santiago Miralles.

Elecnor Deimos va nàixer en 2001 amb l'objectiu de desenvolupar i proporcionar sistemes i solucions de tecnologia punta. Elecnor Deimos és la divisió tecnològica del grup Elecnor, una de les principals corporacions globals en enginyeria, desenvolupament i construcció de projectes d'infraestructures i un promotor i inversor destacat en els camps de les energies renovables, les infraestructures d'energia i medi ambient i l'espai. 

L'empresa participa en totes les fases d'una missió espacial per a la gran majoria de les missions de l'ESA, en els camps de Ciència i Exploració, Navegació per Satèl·lit, Observació de la Terra, Coneixement del Mitjà Espacial i Llançadors. Això els ha capacitat per a dur a terme missions espacials completes, com s'ha demostrat en les missions Deimos-1 i Deimos-2.

En la seua visita a València, l'empresa tecnològica busca contactes en la universitats per a captar talent 

P1266185 (2)

L'empresa Deimos Space es reuneix amb representants del Par Científic de la Universitat de València. FOTO: FPCUV

Elecnor Deimos realitza activitats d'anàlisis de missió, enginyeria de sistemes, guiat, navegació i control (GNC), control d'actitud i òrbita (AOCS), segment de terra, sistemes de software d'embarcament, entre altres, en les quals desenvolupen labors de disseny d'enginyeria, definició d'algorismes, prototips, desenvolupament de software operacional, integració de sistemes, validació, desplegament de sistemes, i suport a les operacions.