Vint-i-cinc empreses participaran en la Valencia Digital Summit 2023 de la mà del Parc Científic de la Universitat de València

23/10/2023

La Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV) es troba entre les entitats institucionals col·laboradores de la nova edició d'este macroesdeveniment tecnològic internacional, que se celebrarà els dies 26 i 27 d'octubre a la Ciutat de les Arts i les Ciències, en un estand en el qual participen 25 empreses del Parc Científic 

El Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) ofereix a través de la seua fundació la possibilitat de participar, a empreses innovadores allotjades o vinculades al PCUV, en la pròxima edició de la Valencia Digital Summit 2023 (VDS). En concret, un total de 25 companyies formen part de la delegació, que per primera vegada, serà present els pròxims 26 i 27 d'octubre a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Les organitzacions disposaran al llarg de les dues jornada de l'esdeveniment de l'estand premium del Parc, concretament el número 42, gràcies a la signatura d'un contracte de col·laboració amb la VDS.

Esta activitat, que s'emmarca en el Programa d'Exposició de Transferència d'Innovació (PETI), compta amb el suport de l'Agència Valenciana de Innovació (AVI), per a difondre i divulgar la innovació aplicada que genera l'ecosistema empresarial del PCUV al conjunt més ampli possible de la societat, amb especial èmfasi en audiències específiques d'inversors, altres empreses innovadores i startups, corporacions i grans empreses i mitjans de comunicació.

 

Entre els beneficis amb els quals comptaran les empreses instal·lades en el Parc que participen en l'esdeveniment es troben: fins a 3 entrades (personals) Attendee Pass per empresa per a assistir i representar a la seua companyia; impressió del seu logotip en l'Estand del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) i possibilitat d'estar en l'estand i rebre visites; accés a l'APP de l'esdeveniment on poder tancar reunions 1:1 amb inversors o grans empreses; representació de l'empresa amb un/a ponent en una sessió (temàtica transversal i relacionada amb la innovació) de 20 minutos en format taula redona o entrevista, així com en format pitches (presentacions de 3 o 5 minuts) d'empreses; la possibilitat de participar en la Pitch Competition, que brinda a les empreses seleccionades l'oportunitat de presentar-se enfront d'un jurat seleccionat d'inversors;  a més, les startups participants podran gaudir d'Expo village, un espai físic específic per a demostració i exposició dels vostres productes tangibles, prototips o equips. Finalment, al llarg de les dues jornades, es reservaran espais per a conéixer a altres empreses i inversors per a expandir la xarxa a través de cites ràpides.

Taula redona i Pitch Session 

Al llarg de totes dues jornades, es tractaran diverses temàtiques, entre les quals s'inclou: la Intel·ligència artificial, la mobilitat, la sostenibilitat, la longevitat, les dones en la tecnologia, el futur del treball i les cadena de blocs. Sobre aquestes qüestions, les empreses del Parc Científic de la Universitat de València, participaran en dos actes. El primer d'ells, una taula redona, el dijous 26 d'octubre de 10:40h a 11:00h, titulada “Redefining the Medicine of the Future: Disruptive Advances in Genetics and Biotechnology”, que estarà formada per representants d'EVOLVING THERAPEUTICS, S.L. i  MENDEL'S BRAIN, S.L., i moderada per Kristin Suleng, responsable de Comunicació i Màrqueting de l'FPCUV.

 

A més, nou empreses instal·lades en el PCUV participaran el mateix dijous 26 d'octubre, a partir de la 13:30 hores en el University of València Science Park Tenants Pitch Session - Valencia Digital Summit 2023, on representants de DATIPIC, S.L.DIGITAL OPTICAL IMAGING TECHNOLOGIES, S.L.EVOLVING THERAPEUTICS, S.L.INSTITUTO IBIONS, S.L.P.INTEGRAL RESEARCH GROUP, S.L.MENDEL'S BRAIN, S.L.POPLAC DEVELOPMENT, S.L.RARA AVIS BIOTEC, S.L.ROBINFY RECLAMADOR, S.L. disposaran de tres minuts per a presentar les seues empreses davant el públic assistent.

A tots els assistents, entre els quals es troben les nostres empreses, recomanem consultar el pla de l'esdeveniment, l'agenda, i per descomptat, descarregar l'app per a fer networking.

Mapa_WEB_VDS2023-V1-2048x1263

Així són les 25 empreses participants amb el PCUV en la VDS

- INTEGRAL RESEARCH GROUP, S.L., ha desenvolupat un sistema propi i totalment nou de modificació de matèries primeres per a la injecció de termoplàstics. La incorporació de nano-reforços de derivats del grafé en les resines termoplàstiques constitueix una estratègia nova per a millorar les seues propietats mecàniques, augmentant simultàniament tant el mòdul elàstic com la tenacitat, reduint l'aparició de clivelles i/o la propagació d'estes.

- MENDEL'S BRAIN, S.L., desenvolupa un kit d'ADN especialitzat en la psique humana, que amb tan sols una mostra de saliva, seqüència fins a 710.000 variacions genètiques d'interés i generen un informe de la predisposició a ansietat, estrés o temperament.. L'ADN de Mendel Brain et permet conéixer-te a un nivell més precís i descobrir les teues virtuts per a millorar-les dia a dia

- DATIPIC, S.L., la missió és extraure coneixement de grans volums de dades de diferents tipus (números, imatges, vídeo, text, etc.) i usar-ho per a crear productes i solucions innovadores especialment en els sectors agro-alimentari i automoció. Així, ajudem els nostres clients a prendre decisions intel·ligents i a optimitzar els seus processos i accions.

- VALGENETICS, S.L.,  és una empresa compromesa amb la cerca contínua de qualitat, excel·lència i millora competitiva basada en la investigació i innovació. La seua missió és ser pioners a oferir solucions úniques a necessitats clau d'empreses i organitzacions l'àmbit d'activitat de les quals gire entorn del sector agrari, agroalimentari i agrobiotecnològic.

- PERSISKIN, S.L., és una empresa enfocada en la recerca i desenvolupament, que ofereix una alternativa idònia per a substituir el cuir tradicional i els seus vessants sintètics a través d'una fibra vegana composta de l'excedent del caqui valencià. Compten amb un equip multidisciplinari amb perfils d'investigació, disseny, enginyeria química i agrònoma.

- EVOLVING THERAPEUTICS, S.L., és una spin-off de la Universitat de València basada en la implementació de l'ús de bacteriòfags, virus de bacteris coneguts comunament com fags, per al tractament de bacteris patògens sota el concepte One Health. Els seus serveis inclouen aïllament i producció de *fagos específics enfront de bacteris problema, amb teràpies dirigides al patogen, amb residu zero i ecològicament sostenibles.

- IMASD GESTION INFORMATICA, S.L., és una empresa tecnològica amb seu a València (Espanya), dedicada a la investigació, desenvolupament i innovació en solucions de programari. Durant més de 18 anys, han transferit el resultat de les nostres investigacions a aplicacions del món empresarial. En l'actualitat som proveïdors tecnològics de més de 50 empreses d'informàtica i consultors de l'administració pública.

- ROBINFY RECLAMADOR, S.L., és un equip altament qualificat d'especialistes i despatxos col·laboradors dedicats a la lluita contra els càrtels en defensa dels drets del consumidor. Treballen activament en contra de les activitats monopolístiques, brindant servei jurídic als afectats per activitats relacionades amb el dret de la competència.

- MOBILIZA CONSULTING, S.L., és un centre de formació i consultoria IT, que ofereix cursos especialitzats, en quasi la totalitat d'ells amb possibilitat certificat oficial internacional, en les àrees de IT, Lideratge i emprenedoria, per a totes aquelles persones, que volen millorar la seua formació. Ofereixen un model d'aprenentatge diferent en el qual apostem per l'ús de les noves tecnologies i per tindre un catàleg de cursos nous i en continu canvi.

- ANALOG DEVICES, S.L., és una empresa líder a escala global en el disseny i fabricació de circuits microelectrònics integrats. *ADI va ser fundada en 1965 a Massachusetts, els Estats Units, i compta amb més de 9.000 empleats a tot el món. Analog Devices es dedica a la recerca i desenvolupament relacionats amb la creació, implementació i millores de circuits microelectrònics integrats.

- CLIMATE-KIC HÒLDING BV SUCURSAL A ESPANYA, és la representació de la iniciativa europea EIT Climate-KIC a Espanya i la seu de la qual està situada a la ciutat de València. La seua missió és potenciar el desenvolupament d'una economia baixa carboni amb l'objectiu facilitar accions d'adaptació i mitigació del canvi climàtic.

- RARA AVIS BIOTEC, S.L., és una empresa biotecnològica especialitzada en la producció de gonadotropins recombinants i la seua utilització en el desenvolupament de projectes per a la inducció de cicles reproductius en vertebrats. La companyia ha produït més de 40 gonadotropins recombinants (FSH i LH) específiques de diferents espècies de peixos teleòstes, aus, rèptils i mamífers en sistemes d'expressió eucariota i procariota.

- POPLAC DEVELOPMENT, S.L., és una empresa enfocada a proporcionar una solució a la indústria de la construcció que combina alta eficiència sense renunciar a la sostenibilitat. Els seus professionals han treballat àrduament per a aconseguir este equilibri i oferir un producte que no sols siga efectiu, sinó també respectuós amb el medi ambient.

- CONTENT SOFTWARE, SLU, pertany a un grup empresarial que reuneix més de 25 professionals de diferents camps, la qual cosa ens permet convertir-nos en el seu aliat tecnològic, especialment en la informàtica i internet. La companyia està en disposició d'oferir-los i ajudar-los en la implantació de les eines més avançades per a aconseguir que qualsevol empresa amb independència del seu sector, grandària o activitat millore la seua productivitat i puga teletreballar de manera col·laborativa i eficient.

- ALLISAN INFORMATICA I TECNOLOGIA, SLU, treballa en projectes Linux/Open Source que inclouen des de la consultoria i assessoria, fins a l'administració i implementació de Sistemes. Comptem amb un equip humà especialitzat amb demostrada experiència en el món del Programari Lliure que treballen en els projectes dels nostres clients.

- INSTITUT IBIONS, S.L.P., és un servei mèdic en línia de tractament nutricional en càncer, que compta amb un equip multidisciplinari centrat en millorar la nutrició des de l'última evidència científica. Metges, científics i psicòlegs que busquen transmetre el seu coneixement a persones i empreses.

- DEEPSENSE, S.L.,  és una empresa nascuda a la Universitat de València i especialitzada en intel·ligència artificial per a la indústria i el sector turístic. La seua experiència en la transferència de coneixement capdavanter, des de la investigació fins al negoci, ens permet desenvolupar productes a mesura basats en intel·ligència artificial.

- Q'OMER BIOACTIVE INGREDIENTS, S.L., és la primera empresa que comercialitza ingredients naturals bioactivs conjuminant ciència i tecnologia i sostenibilitat i comerç just. Segueixen un model de negoci social que es recolza en la biotecnologia per a garantir una altíssima qualitat i eficiència dels productes que comercialitzen, amb un tracte directe amb clients i xicotets productors.

- DAWAKO MEDTECH, S.L., és una jove companyia de dispositius mèdics l'objectiu dels quals és habilitar un nou paradigma en el camp de la imatge biomèdica per a la Salut Digital i Medicina de Precisió. L'empresa té com a missió el desenvolupament d'una innovadora plataforma tecnològica d'imatge biomèdica wearable de nova generació per al monitoratge remot de pacients i l'anàlisi intel·ligent de biomarcadors d'imatge ecogràfica de forma cost-eficient, habilitant un innovador model de negoci: Medical Device-as-a-Service (MdaaS).

- SABARTECH, S.L., és una empresa biotecnològica que desenvolupa productes genètics i softwares associats en el camp de la prevenció de la
salut i l'oncologia. Va ser constituïda en 2016, des de llavors s'ha posicionat internacionalment com a empresa referent de les últimes tecnologies de medicina de precisió, per al diagnòstic precoç i tractament personalitzats de càncer i altres patologies.

- DRAWFOLIO, S.L., és una empresa  que naix del coneixement del dur camí de l'artista. Per això, des del seu camp d'experiència (la web i Internet), s'han marcat com a missió solucionar els maldecaps dels professionals d'este món, estalviant-los temps en el seu dia a dia i ajudant-los a fer créixer la seua carrera i el seu negoci personal.

- DIGITAL OPTICAL IMAGING TECHNOLOGIES, S.L., és una empresa d'imatges 3D amb seu a Espanya que ha desenvolupat una nova tecnologia plenòptica per a proporcionar productes SMART per a aplicacions clíniques, biològiques i industrials DOIT és una empresa spin-off de la Universitat de València.

- RED HAT, S.L., ofereix solucions open source reforçades, les quals permeten que les empreses treballen en diferents plataformes i entorns amb facilitat, des del centre de dades principal fins a l'extrem de la xarxa. Gràcies a la seua transparència i responsabilitat, continuen sent un catalitzador entre les comunitats open source, ja que ajudem a dissenyar solucions d'infraestructura de TU flexibles i sòlides. 

- UHMAMIX 3S FOODS, S.L., és una empresa que té el propòsit de crear aliments saludables, que milloren el benestar de les persones. Podent ser consumits per tota la família i per qualsevol que el preocupe la seua salut. 

- WINUSBIO, S.L., és una startup d'AgrotecUV que es dedica a la revaloració i transformació de residus de cítrics i la seua posterior conversió en matèries primeres per a industria agrícola, alimentària i química.

 

Amb la col·laboració de:

AVI_Convivencia_RGB