L'Institut de Ciència Molecular celebra el seu Summer Campus per a estudiants de Grau

11/07/2024

L'Institut de Ciència Molecular (ICMol), ubicat en el Parc Científic de la Universitat de València, celebra del 9 a l'11 de juliol el seu ‘ICMol Summer Campus’. Es tracta d'una trobada introductòria al món de la investigació en nanociència i materials moleculars dirigida a estudiants de tercer i quart any de Grau en titulacions científiques

L'escola està pensada per a estudiants que desitgen iniciar-se en el món de la ciència i la investigació en camps afins a la nanociència i als materials moleculars, disciplines de gran impacte en sectors diversos com la biomedicina, l'electrònica, la farmàcia o els materials, per posar-ne alguns exemples.

En aquesta edició de 2024, participen 20 estudiants universitaris procedents principalment de les titulacions de Física, Química i Enginyeries.

L’ICMol Summer Campus ofereix la possibilitat de conéixer la dinàmica de treball i l'equipament científic d'un centre de recerca capdavanter dedicat a la nanociència molecular, que compta amb l'acreditació ministerial d'Unitat d'Excel·lència Maria de Maeztu.

El programa, de tres dies de duració, abasta una sèrie de xarrades entorn de les diferents línies d'investigació d'aquest centre de la Universitat de València dedicat al disseny de materials funcionals, al desenvolupament d'aplicacions per a l'electrònica molecular o a l'estudi experimental de les propietats magnètiques, elèctriques i òptiques dels materials, entre altres.

La trobada se celebra en la Saló d'Actes dels instituts d'investigació de la Universitat de València, en el Parc Científic de la institució acadèmica. Es pot accedir al programa en la web del ICMol.

Entrades recents