La FPCUV participa en el festival tecnològic TNW València en l'espai de La Marina

31/03/2023

La Fundació Parc Científic de la Universitat de València (FPCUV) serà present en un estand durant els dies 30 i 31 de març en el festival tecnològic, TNW València. En aquesta gran cita de les empreses emergents d'Europa seran presents líders de la indústria, inversors, startups i entusiastes de la tecnologia per a explorar el futur. Els esdeveniments The Next Web es caracteritzen per albergar l'energia divertida d'un festival de música amb la innovació d'una conferència tecnològica 

La participació del Parc Científic de la Universitat de València s'emmarca en el Valencian Ecosystem Pavillion, on compartirà espai amb altres agents innovadors valencians com IdeasUPV, CEEI València, REDIT Innovation Network, Investigate To Innovate (ITI), l'Institut Tecnològic de l'Energia, ITEAM, Districte Digital Comunitat Valenciana, Opentop i Startup València.

The Next Web ha triat València, més concretament La Marina, com a espai per a celebrar el seu festival tecnològic, degut  al fet que aquesta regió alberga l'ecosistema emprenedor de més ràpid creixement d'Espanya, amb el major nombre de startups per càpita, el converteix en un dinàmic centre d'innovació per a la tecnologia mediterrània. Amb més de 2.000 assistents, més de 100 ponents i més de 350 startups i expositors, TNW València portarà el cor de la tecnologia a la ciutat, mostrant les ments més innovadores del Mediterrani.  

FsSyFVdXgAMHNPK

En aquest sentit, TNW València anima als emprenedors a posar-se a prova amb els cinc temes líders de la indústria de TNW València a través de negocis i societat sostenibles, oportunitats de creixement en l'ecosistema valencià i com prendre decisions empresarials estratègiques i la revolució industrial moderna.

El contingut de TNW València s'elabora en col·laboració amb TNW València Event Advisors, un consell d'influents líders d'opinió de la indústria tecnològica. Així mateix, al llarg de les dues jornades, es podran escoltar els següents ponents: 

- Iker Marcaide, Soci Director /CEO, Zubi Group

- Marie Wallace, Enginyera distingida, Healthcare Identity and Trusted Data Exchange, Merative (anteriorment IBM Watson Health)

- Julian Blessin, Soci, Speedinvest  

- Janneke Niessen, Cofundadora i sòcia fundadora, Capital T 

- Juan Manuel Díez Orejas, Cap de Planificació Estratègica i Innovació, Autoritat Portuària de València (APV).