La Xarxa de Parcs Científics Valencians convoca la V edició dels Premis rePCV

19/05/2023

L'organització dels premis recau enguany en el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV), que celebra la cinquena edició sota el lema '5 parcs, V edicions'. El termini per a la presentació de candidatures acaba el 9 de juny  

Reconéixer i premiar l'activitat d'iniciatives emprenedores i empresarials atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l'entorn. Aquest és l'objectiu dels premis que organitza per cinqué any consecutiu la Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV), de la qual forma part el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV), entitat que enguany organitza els premis. La iniciativa compta amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI). Les empreses interessades a participar (no poden fer-ho si han sigut premiades en edicions anteriors) poden enviar la seua sol·licitud fins al 9 de juny a les 14.00 hores a través de la web https://premiosrepcv.net/.

Aquesta convocatòria compta amb tres modalitats: “Premi a la spin-off”, “Premi a la start-up” i “Premis a la col·laboració Empresa-Universitat”. En aquesta cinquena edició, cada modalitat tindrà un guanyador i fins a un màxim de dos accèssits per cadascuna d'elles.

Amb caràcter honorífic, els guardons consistiran en diplomes de reconeixement i trofeus, dels quals es concedirà un premi i fins a un màxim de dos accèssits per cada modalitat. Les empreses que obtinguen el premi en cadascuna de les tres categories tindran dret a sol·licitar fins a dues entrades a Transfiere 2024. A més, el parc organitzador de la cinquena edició, corresponent al PCUV, com a entitat que participarà en la València Digital Summit 2023, ofereix a les empreses premiades la possibilitat de participar en aquesta trobada tecnològica internacional.

Consulta les bases de la convocatòria

 

III PREMIOS REPCV 01

La rePCV cerca contribuir al desenvolupament i a la consolidació de les empreses creades i desenvolupades amb el suport dels cinc parcs científics valencians

En la primera d'elles, "Premi a la spin-off",  es busca reconéixer a empreses promogudes per Personal Docent i Investigador (PDI), doctors o estudiants de doctorat que hagen sigut creades a partir de l'explotació de resultats d'investigació i que estiguen vinculades a qualsevol dels parcs científics valencians.

Per la seua banda, la categoria "Premi a la start-up" està dirigida a empreses innovadores promogudes per alumnes o antics alumnes de qualsevol de les universitats públiques valencianes. Aquestes companyies hauran d'estar situades o vinculades a qualsevol dels parcs científics valencians i estar constituïdes amb posterioritat al 30 de juny de 2018.

Així mateix, el "Premi a la col·laboració Empresa-Universitat" es dirigeix a empreses que participen amb qualsevol de les universitats públiques valencianes en programes i/o projectes de R+D els resultats de la qual hagen contribuït a establir una relació estreta i continuada de col·laboració, així com al desenvolupament de l'economia valenciana.

El lliurament formal dels premis se celebrarà en un acte públic a l'auditori Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) el divendres 30 de juny de 2023

Amb aquests guardons, la rePCV cerca contribuir al desenvolupament i a la consolidació de les empreses creades i desenvolupades amb el suport dels cinc parcs científics valencians. També impulsar i potenciar l'esperit emprenedor en l'àmbit dels cinc parcs científics valencians i impulsar i enfortir les relaciones Universitat-Empresa. Els premiats es donaran a conéixer mitjançant la publicació en la web dels premis. El lliurament formal dels guardons se celebrarà en un acte públic a l'auditori Marie Curie del PCUV el divendres 30 de juny de 2023. 

Xarxa de Parcs Científics Valencians

La Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV) és una entitat formada pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, per Espaitec-Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, pel Parc Científic de la Universitat de València, per la Ciutat Politècnica de la Innovació-Universitat Politècnica de València i pel Parc Científic d'Alacant-Universitat d'Alacant. L'objectiu de la rePCV és incrementar la riquesa de la regió, promoure la cultura de la innovació i fomentar la competitivitat de les empreses i de les institucions generadores de coneixement instal·lades o associades als parcs científics. També, promoure la diversificació i el creixement d'un nou teixit empresarial i industrial, de qualitat, diferenciat i compromés amb les polítiques de responsabilitat social.

Enllaços d'interés:

Premis rePCV https://premiosrepcv.net/ 

Bases dels V Premis rePCV https://premiosrepcv.net/docs/Bases-V-Premios-rePCV-2023.pdf 

Formulari d'Inscripció dels V PremisrePCV https://premiosrepcv.net/inscripcion/ 

Xarxa de Parcs Científics de la Comunitat Valenciana https://www.repcv.net/ 

 

Amb el suport de:

logo-repcv-300x216

Logo AVI