L'FPCUV convoca la segona edició del Concurs de Targetes de Nadal del Parc Científic

08/11/2023

El termini de presentació de les targetes nadalenques serà des del 7 de novembre al 11 de desembre. La targeta guanyadora, que es publicarà en la web del Parc i s'enviarà com a felicitació nadalenca de l'FPCUV, rebrà un diploma de reconeixement de l'FPCUV i una targeta regale valorada en 100 € d'una botiga de joguets didàctics

Per a felicitar enguany el nadal de 2023 i el nou any 2024, la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV) convoca, per segon any, un concurs de targetes de nadal dirigit a xiquets i xiquetes, amb edats compreses entre els 3 i els 11 anys, amb vincle familiar amb algunes de les persones que treballen en les empreses i en els instituts d'investigació del Parc Científic, així com amb el personal de les empreses que presten serveis en el PCUV (manteniment, neteja, etc.).

El termini de presentació de les targetes nadalenques serà des del 7 de novembre al 11 de desembre (tots dos inclusivament). La felicitació nadalenca i/o d'any nou haurà de ser original. Cada participant podrà presentar un únic dibuix. Les dimensions de la targeta correspondran a un format DIN-A4 (210 x 297 mm) horitzontal. Els enviaments electrònics es faran en format PDF, JPG o PNG.

La targeta guanyadora es publicarà en la web del Parc i s'enviarà com a felicitació nadalenca de l'FPCUV. S'atorgarà un únic premi. La targeta guanyadora rebrà un diploma de reconeixement del Concurs de Targetes Nadalenques 2023 de la FPCUV i una targeta regale valorada en 100 € d'una botiga de joguets didàctics.

Formes d'enviament

Per a participar, és necessari presentar la targeta juntament amb el següent formulari degudament emplenat. Les targetes que opten al concurs es podran presentar per estes vies:

Per correu electrònic: comunicacion.pcuv@uv.es 

Per correu postal: Fundació Parc Científic Universitat de València, Carrer del Catedràtic Agustín Escardino, 9, 46980 Paterna, València

Per lliurament en les oficines de la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV), Carrer del Catedràtic Agustín Escardino, 9, 46980 Paterna, València edifici 1-1a planta

Jurat

Tancat el termini de recepció, un jurat presidit pel director del PCUV, i compost per fins a cinc persones de l'entorn del PCUV, s'encarregarà de la valoració de les targetes nadalenques. L'esmentat jurat es reunirà el dimarts 12 de desembre per a procedir a l'elecció de la targeta guanyadora. La mateixa setmana de desembre el jurat donarà a conéixer la targeta guanyadora i li ho notificarà al seu autor/a.

 

Estes van ser les targetes participants de l'any passat. Inspira't!

tarjetas concurso navidad pcuv 2022