Estudiants de Grau assisteixen aquesta setmana al ‘Summer Campus’ de l'Institut de Ciència Molecular

13/07/2021

Estudiants de tercer i quart any de Grau de titulacions científiques assisteixen des de dilluns passat, dia 16 de juliol, a la primera edició del ‘ICMol Summer Campus’. L'escola està pensada per a iniciar els joves en el món de la investigació en camps afins a la nanociència i els materials moleculars.

Els assistents al ‘ICMol Summer Campus’ –principalment estudiants de Física, Química i enginyeries– s'inicien al llarg d'aquesta setmana en el món de la recerca en camps afins a la nanociència i els materials moleculars, disciplines de gran impacte en sectors diversos com ara la biomedicina, l'electrònica, la farmàcia o els nous materials, per posar alguns exemples.

L'escola d'estiu ofereix als estudiants la possibilitat de conéixer la dinàmica de treball i l'equipament científic de l'Institut de Ciència Molecular (ICMol). El programa, de cinc dies de duració, abasta una sèrie de xarrades entorn les diferents línies d'investigació d'aquest centre de la Universitat de València, punter i d'excel·lència científica, dedicat al disseny de materials funcionals, al desenvolupament d'aplicacions per a l'electrònica molecular o a l'estudi experimental de les propietats magnètiques, elèctriques i òptiques dels materials, entre altres.

Les jornades, que van començar dilluns passat i finalitzaran divendres que ve, es complementen amb visites als diferents laboratoris i amb trobades informals entre els participants i els investigadors de l’ICMol.