L’Institut de Ciència Molecular celebra la XIV Escola Europea de Nanociència Molecular

27/05/2021

L’Institut de Ciència Molecular (ICMol) de la Universitat de València celebra aquesta setmana la catorzena edició de l’European School on Molecular Nanoscience (ESMolNa), una trobada anual entre científics d’excel·lència i joves investigadors que reprèn aquest any la seua modalitat presencial. L’Escola té lloc del 23 al 28 de maig a Benidorm (Alacant).

ESMolNa 2021 és un fòrum multidisciplinari que reuneix físics, químics, biòlegs i enginyers que treballen en les diferents àrees relacionades amb la nanociència molecular, des de la química supramolecular al disseny de nous materials i dispositius moleculars, d’interès en àrees com l’electrònica, el magnetisme, l’energia o la biotecnologia, entre d’altres.

Organitzada per l’ICMol de la Universitat de València, la Universitat d’Alacant i la Universitat Politècnica de Cartagena, i dirigida principalment a investigadors postdoctorals i estudiants de postgrau, l’Escola pretén fomentar la reunió i discussió entre científics d’excel·lència i les generacions més joves d’investigadors. ESMolNa suposa el colofó d’un Curs Avançat intensiu de tres setmanes organitzat en el marc del Màster en Nanociència Molecular i Nanotecnologia.

Es pot accedir a tota la informació en la web de l’ICMol.