Salvador Coll, director de la CPI, assumeix el càrrec de president de la Xarxa de Parc Científics Valencians

01/07/2019

La rePCV ha acordat l'organització d'esdeveniments conjunts per a sumar esforços i donar major visibilitat als parcs científics valencians. Entre ells, portaran endavant una gala de lliurament de premis a les empreses vinculades a parcs científics que hagen destacat per la seua capacitat investigadora i d'innovació

La Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV) ha celebrat en el Parc Científic d'Alacant la seua trobada anual, en el marc de la qual ha pres possessió del càrrec de president Salvador Coll, director de la Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI). A la reunió han assistit els màxims representants dels cinc parcs científics de la Comunitat, tots ells vinculats a institucions acadèmiques públiques: la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València.

repcv julio 2019_1La trobada anual s'ha celebrat en les instalacions del Parc Científic d'Alacant, per ostentar fins ara la presidència

Durant la trobada s'han valorat les diferents accions impulsades durant l'últim any amb les diferents administracions per a afavorir la tasca principal dels parcs científics com a agent fonamental en el canvi de model productiu de la Comunitat Valenciana.

Al respecte, Salvador Coll ha assenyalat que "entre altres assumptes, s'ha acordat l'organització d'una sèrie d'esdeveniments conjunts per a sumar esforços i donar major visibilitat als parcs científics valencians. D'entre ells, destaca l'organització de fòrums sectorials i una gala de lliurament de premis a les empreses vinculades a parcs científics que hagen destacat per la seua capacitat investigadora i d'innovació".

repcv julio 2019_2De esquerra a dreta, David Cabedo, vicepresident de la rePCV, i Olga Francés, secretària tresorera

A més del càrrec de president de la rePCV, s'ha nomenat en els càrrecs de vicepresident i secretària tresorera a David Cabedo (Parc Científic de la Universitat Jaume I de Castelló) i Olga Francés (gerent del Parc Científic d'Alacant), respectivament.