Una delegació de la Wolaita Sodo University visita el Parc Científic de la Universitat de València

14/07/2021

El vicerector d'investigació de la Wolaita Sodo University, Mesfin Bibiso Doda, ha recorregut diferents espais i instal·lacions del Parc Científic de la Universitat de València, acompanyat per la vicerectora d'Innovació i Transferència de la institució acadèmica, M.ª Dolores Real, el director del PCUV, Juan José Borrás, i el gerent de la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV), Fernando M.ª Zárraga.

Entre els membres de la delegació etíop, també es trobava Mathewos Anza Alemu, coordinador de mobilitat de la Wolaita Sodo University, i Kassahun Tafesse Hidoto, professor visitant de la mateixa institució acadèmica. Donat el seu vincle amb les facultats de Ciències Biològiques i de Química, han assistit a la trobada M.ª Luz Cardona Prosper, catedràtica del Departament de Química Orgànica, i Gerardo López Rodas, catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular.

VISITA PCUV_WOLAITA SODO UNIVERSITY_6_web

César Gil, CEO de Dopitplenoptic, ha explicat la seua tecnologia de visió 3D als representants de la delegació etíop. Font: FPCUV

La delegació s'ha interessat pels fins i la gestió que duu a terme la FPCUV en l'Àrea Empresarial, on hi ha instal·lades 90 empreses innovadores, així com pels 7 Instituts d'Investigació i dos centres singulars que conformen l'Àrea Científic-Acadèmica. A més, ha tingut la possibilitat de conéixer de primera mà l'oferta de serveis de la biotecnològica Darwin Bioprospecting Excellence i la spin-off Doitplenoptic.